Ο τρόπος να αποκτήσεις το τέλειο, τοξοειδές σχήμα στα φρύδια - iefimerida.gr

Ο τρόπος να αποκτήσεις το τέλειο, τοξοειδές σχήμα στα φρύδια

Γυναίκα με τέλειο σχήμα φρυδιών /Φωτογραφία: Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Τα λεπτά, με έντονο τόξο φρύδια αποτελούν παρελθόν, καθώς τα τελευταία χρόνια επικρατεί το πυκνό που λεπταίνει ελαφρώς στο τόξο, σχήμα. Όπως έχουμε αναφέρει, το καστορέλαιο είναι ένα φυτικό συστατικό που μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε ξανά το φυσικό σχήμα των φρυδιών μας. Απαιτείται ένα χρονικό διάστημα για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως έως τότε μπορούμε με μία σκιά ή με ένα μολύβι να δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε.

Επειδή το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό απαιτεί εβδομαδιαία περιποίηση και σίγουρα δεν έχουμε το χρόνο να επισκεπτόμαστε κάποια expert για να τους δίνει το στιλ που επιθυμούμε, δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αποκτήσουμε το ιδανικό, τοξοειδές σχήμα.

Να θυμάστε πάντα ότι κάθε φορά που αφαιρείται μία τρίχα από το φρύδι σας, πρέπει να κοιτάζεστε στον καθρέφτη για να πηγαίνετε στην επόμενη.

Δείτε πώς μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο σχήμα φρυδιών στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ