Αυτό το τζιν ήρθε για να διχάσει -Δύο στιλ σε ένα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό το τζιν ήρθε για να διχάσει -Δύο στιλ σε ένα [εικόνες]

Το ασύμμετρο τζιν. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που κάθε πρωί κοιτάζουν την ντουλάπα τους και δεν μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να φορέσουν στενό ή φαρδύ παντελόνι;

Η σχεδιάστρια Ξένια Σνάιντερ με έδρα το Κίεβο φαίνεται πως είχε τον ίδιο προβληματισμό και αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα ιδιόμορφο νέο στυλ για την φθινοπωρινή συλλογή της 2019 – το ασύμμετρο τζιν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) στις 7 Ιαν, 2019 στις 7:19 πμ PST

Με το ένα μπατζάκι φαρδύ και το άλλο στενό είναι σίγουρα μια από τις πιο περίεργες τάσεις του denim σήμερα και φυσικά οι αντιδράσεις των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ανάμικτες.

Την ώρα που κάποιοι εντυπωσιάστηκαν από το νέο αυτό λουκ, άλλοι το χαρακτήρισαν «ηλίθιο» και «απαίσιο».

Η σχεδιάστρια παρουσίασε μια φωτογραφία του τζιν στον λογαριασμό της στο Instagram και οι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν με κάποιον να γράφει: «Θεέ μου, το χρειάζομαι αυτό στη ζωή μου», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Super cool ιδέα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) στις 7 Ιαν, 2019 στις 11:16 μμ PST

Ωστόσο, δεν πείστηκαν όλοι πως αυτό το τζιν είναι τόσο ωραίο. «Το πιο άσχημο πράγμα που έχω δει ποτέ» σχολίασε κάποιος με έναν άλλο να προσθέτει: «Απαίσιο. Ποτέ».

Πάντως, αν θέλετε να αποκτήσετε ένα ασύμμετρο τζιν, μην νομίζετε ότι θα το πάρετε σε οικονομική τιμή. Τα συγκεκριμένα τζιν είναι προς το παρόν, διαθέσιμα για προ-παραγγελία και κοστίζουν 325 ευρώ!

Η σχεδιάστρια που έχει την εταιρεία με τον άντρα της Άντον, αποφάσισε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο παντελόνο βάση των κομματιών που σημειώνουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις, ένα φαρδύ παντελόνι και ένα ψηλόμεσο τζιν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) στις 2 Ιαν, 2019 στις 10:13 μμ PST

Όπως δήλωσε στην Vogue: «Ο σύντροφός μου, Άντον Σνάιντερ, είπε ότι ήταν πολύ τρελό αυτό το σχέδιο και πως κανείς δεν θα ήθελε ένα τέτοιο τζιν, γι’ αυτό και εγκατέλειψα την ιδέα για κάποιες εποχές. Αλλά πριν από λίγους μήνες, διαπίστωσα πως τουλάχιστον ένα άτομο ήθελε ένα τέτοιο τζιν – εγώ! ».

Η Ξένια μάλιστα έδωσε και την συμβουλή της για τον καλύτερο τρόπο που μπορεί να το φορέσει κανείς, λέγοντας πως η ίδια το φορά με κάτι απλό – ένα ζευγάρι τακούνια και ένα πουλόβερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ