«Περαστικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας» - iefimerida.gr

«Περαστικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τρέφει απεριόριστη αγάπη για τον Θανάση Γιαννακόπουλο από τη σχέση που είχαν οι δυο άνδρες το διάστημα που έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Ο Λιθουανός τεχνικός της Ζάλγκιρις ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς αναφερόμενος στον Θανάση Γιαννακόπουλο και έστειλε θερμές ευχές για περαστικά στον ιστορικό παράγοντα των «πράσινων» που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Ο Σάρας είπε «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους φιλάθλους, που γέμισαν το γήπεδο και εξάντλησαν τα εισιτήρια πριν από ένα μήνα. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσω στα αγγλικά, θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο», ήταν τα λόγια του κόουτς της Ζάλγκιρις, που αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του παράγοντα των πρασίνων. Εδώ και κάποιες μέρες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο Γιασικεβίτσιους ένωσε τις ευχές του μαζί με όλον τον υπόλοιπο κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ