ΝΔ: Θα κάνουμε τα πάντα για να μην κυρωθεί το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ - iefimerida.gr

ΝΔ: Θα κάνουμε τα πάντα για να μην κυρωθεί το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη μέχρι τέλους για να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και συνεπώς καταστεί μη αναστρέψιμη η εισδοχή της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, με το όνομα Βόρεια Μακεδονία, θα δώσει η Νέα Δημοκρατία.

Αυτό αναφέρουν πηγές της Πειραιώς σημειώνοντας ότι η ψήφιση της Συμφωνίας ανοίγει την πόρτα του ΝΑΤΟ στα Σκόπια, καθώς η ένταξη της γειτονικής χώρας στην Συμμαχία γίνεται πλέον υποχρεωτική για την Ελλάδα.

«Αν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρουν οι ίδιες πηγές το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ γίνεται πλέον μια τυπική και ανεπίστροφη υποχρέωση της Ελλαδας. Και αυτό γιατί το άρθρο 2 της Συμφωνίας, δεσμεύει ρητά την Ελλάδα να μην παρεμποδίσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ως εκ τούτου να κυρώσει μαζί και το πρωτόκολλο. Η ΝΔ επαναλαμβανει ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να μην κυρωθεί επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών και κατά συνέπεια ούτε το πρωτόκολλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΝΑΤΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ