Πτώση αεροσκάφους στο Μεσολόγγι: Ωκεανογραφικό εντόπισε αντικείμενο στον βυθό -Δύτες στο σημείο - iefimerida.gr

Πτώση αεροσκάφους στο Μεσολόγγι: Ωκεανογραφικό εντόπισε αντικείμενο στον βυθό -Δύτες στο σημείο

Στιγμιότυπο από τις έρευνες / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συναγερμός» έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά στις Αρχές που αναζητούν τον πιλότο και το αεροσκάφος που κατέπεσε την Τετάρτη, στην περιοχή της Καβουρότρυπας, στον Πατραϊκό Κόλπο.

Σύμφωνα με το patrastimes, ωκεανογραφικός που από την Τετάρτη «χτενίζει» τον βυθό, νωρίτερα, εντόπισε ένα μεταλλικό αντικείμενο με μήκος 4 με 5 μέτρων.

Στο σημείο σπεύδουν δύτες προκειμένου να καταδυθούν και να ερευνήσουν το εύρημα.

Ο πιλότος που αγνοείται, Παναγιώτης Κεφάλας

Ποιος είναι ο πιλότος που αγνοείται

Ο Παναγιώτης Κεφάλας κατάγεται από τα Ιωάννινα ενώ είναι κάτοικος Πατρών. Εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιούσε πτήση από το Μεσολόγγι προς την Πάτρα και όπως ανέφερε ένας ψαράς στο λιμενικό, έχασε απότομα ύψος, προσέκρουσε στη θάλασσα και βυθίστηκε τάχιστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ