Η Ανιστον ινκόγκνιτο στην Κρήτη ψάχνει εκκλησία για να παντρευτεί - iefimerida.gr

Η Ανιστον ινκόγκνιτο στην Κρήτη ψάχνει εκκλησία για να παντρευτεί

Η Ανιστον ινκόγκνιτο στην Κρήτη ψάχνει εκκλησία για να παντρευτεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη πρόταση γάμου του Μπραντ Πιτ στην Ατζελίνα Ζολί, η πρώην σύζυγος του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Ανιστον, επισκέφτηκε τα Χανιά για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του δικού της γάμου με τον Τζάστιν Θερό. Η αυλαία στην κοινή τους ζωή έχει πέσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εντελώς συμπτωματικά θα παντρευτούν και οι δύο ξανά... την ίδια χρονιά.

Η χολιγουντιανή σταρ, όπως γράφει σήμερα το tmz.com, επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες τον ιδιαίτερη πατρίδα της, τον τόπο όπου γεννήθηκε ο πατέρας της, τα Χανιά, προκειμένου να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της που θα γίνει εκεί, τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Τζένιφερ Ανιστον επισκέφθηκε το ξενοδοχείο ''Elounda Beach Hotel''. Μάλιστα, αν τελικά η διάσημη ηθοποιός επιλέξει το εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάεις του για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, δεν θα χρειαστεί να... τρέξει και πολύ, αφού, το ίδιο το ξενοδοχείο φροντίζει τόσο για τις λεπτομέρειες του πάρτι που συνήθως ακολουθεί, όσο και για τα... γραφειοκρατικά του θέματος.

Οπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του ''Elounda Beach Hotel'', σε όσους το επιλέξουν διατίθεται ένας ειδικός σύμβουλος, που φροντίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια του γάμου και του πάρτι, ενώ απαλλάσσουν και τους νεόνυμφους από το... τρέξιμο, αφού αναλαμβάνουν και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να μπορέσει να τελεστεί ο γάμος.

Ολα αυτά προσφέρονται έναντι 2.300 δολαρίων... ποσό αμελητέο για τη Τζένιφερ αν σκεφθεί κανείς ότι όταν έπαιζε στα «Φιλαράκια» τα χρήματα αυτά το έβγαζε σε μόλις δύο δευτερόλεπτα!

Πάντως, σύμφωνα με κάποιες άλλες πηγές η διάσημη ηθοποιός κατά την παραμονή της στην Κρήτη, δεν έμεινε μόνο στο εν λόγω ξενοδοχείο... Το έψαξε λίγο παραπάνω το θέμα, αφού, όπως λέγεται επισκέφθηκε και τοποθεσίες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για την τέλεση του γάμου της στην ακριβώς αντίθετη πλευρά του νησιού. Κάθε νύφη θέλει το καλύτερο για το γάμο της. Γιατί η Τζένιφερ να διαφέρει;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ