Οι «Τυραννοκτόνοι» η Τζούλια και τα άλλα 34 κόμματα που ζητούν την ψήφο μας

Όλοι παρακολουθούν με προσοχή τις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά που μαζεύουν τα κόμματα για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Ωστόσο υπάρχουν και κόμματα που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος και θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κάποιος ως αντισυμβατικα.

Συνολικά σε αυτές τις εκλογές 36 κόμματα διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού, ενώ υπάρχουν και μεμονωμένοι υποψήφιοι που κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους στον Άρειο Πάγο.

Στις εκλογές τις 6ης Μαΐου κατεβαίνουν και κόμματα με πολιτικό χιούμορ. Φυσικά μέσα σε αυτά δεν θα μπορούσε να μην είναι το (Π.Α.Ε.Κ.Ε) του κ. Τζαλαζίδη. Το ακριβές όνομα του κόμματος είναι «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος».

Επίσης υπάρχει το κόμμα «Φίλοι του Ανθρώπου» του Κωνσταντίνου Σταμούλη το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως κίνημα πολιτικού σουρεαλισμού, με τα μέλη του κόμματος να τονίζουν πως πιστεύουν στο εξής ρητό «δεν ξέρουμε τίποτα και θέλουμε να το μεταδώσουμε σε αυτούς που τα ξέρουν όλα».

Οι «Τυραννοκτόνοι» έχουν έναν και μοναδικό υποψήφιο και είναι ο Αθανάσιος Δασκαλόπουλος.

Οι Έλληνες Οικολόγοι συμμετέχουν και σε αυτές τις εκλογές με τον Δημοσθένη Βεργή να κάνει φέτος την έκπληξη και να συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια του κόμματος την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Τέλος είναι και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας το οποίο φιλοδοξεί να ακολουθήσει την πορεία του αντίστοιχου κόμματος της Σουηδίας το οποίο μέσα σε έξι χρόνια απέκτησε φανατικούς υποστηρικτές.

Συνολικά τα 36 κόμματα που διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού μπορείτε να τα δείτε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ