Γιατί τα ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ είναι πάντα τσαλακωμένα ενώ της Κέιτ όχι - iefimerida.gr

Γιατί τα ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ είναι πάντα τσαλακωμένα ενώ της Κέιτ όχι

Η Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ συγκεντρώνει χιλιάδες σχόλια με τους ειδικούς σε θέματα μόδας να σπεύδουν να αναλύσουν κάθε σπιθαμή των ρούχων και των αξεσουάρ της. Οπως ακριβώς συμβαίνει δηλαδή και με την Κέιτ Μίντλετον.

Η Μέγκαν Μαρκλ από τότε που μπήκε στην βασιλική οικογένεια αλλάζει τα επώνυμα και πανάκριβα ρούχα σαν τα πουκάμισα.

Το υπερβολικά τσαλακωμένο παλτό της Μέγκαν

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό faux pas μόδας που φαίνεται να μαστίζει την νέα δούκισσα του Σάσεξ. Ποιο είναι αυτό; Τα ρούχα της είναι πάντα τσαλακωμένα!

Είτε πρόκειται για τον τσαλακωμένο ποδόγυρο μιας φούστας ή οι γραμμές στο πίσω μέρος ενός παλτού, όσο και να το σιδερώνουν οι υπηρέτριες, τίποτα δεν αλλάζει.

Μπορεί να φοράει πανάκριβα φορέματα, ωστόσο είναι φτιαγμένα από υλικά που τσαλακώνουν εύκολα
Ακόμη και το νυφικό της ήταν τσαλακωμένο

Μάλιστα, στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Smart Works, το οποίο εδρεύει στο νοσοκομείο St. Charles στο Κένσινγκτον, το αξίας 2.600 λιρών Oscar de la Renta παλτό της ήταν πάρα πολύ τσαλακωμένο στην πλάτη από την στιγμή που βγήκε από το αυτοκίνητό της.


Όπως συνέβη και τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά την επίσκεψή της στο γηροκομείο Twikenham με το φλοράλ φόρεμα αξίας 834 λιρών της Brock Collection. Εκεί, ενώ το φόρεμα διατήρησε το σχήμα του στο μπροστινό μέρος, όταν η Μέγκαν γύρισε την πλάτη της, όλοι είδαν πόσο τσαλακωμένο ήταν. Το ίδιο συνέβη και με πολλά από τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει στην 15νθήμερη περιοδεία της με τον πρίγκιπα Χάρι στην Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία και τα νησιά Φίτζι.

Ωστόσο, το ρούχο που προκάλεσε σάλο καθώς δεν ήταν και τόσο καλά σιδερωμένο, ήταν το νυφικό της.


Σχεδιασμένο από την Κλερ Κέλερ, το Givenchy νυφικό εντυπωσίασε τους θεατές του βασιλικού γάμου τον Μάιο του 2018, αλλά κάποιοι παρατηρητικοί ισχυρίστηκαν ότι έπρεπε να το είχαν σιδερώσει καλύτερα.

Σύμφωνα με τον πρώην Creative Director της Mulberry, Σκοτ Χένσαλ, λέει ότι η επιλογή που κάνει στα υφάσματα ευθύνεται για τα τσαλακωμένα ρούχα της.

Τι ςυθύνεται γι' αυτό; Η επιλογή του υφάσματος
Η Μέγκαν θα πρέπει να ακολουθήσει σε αυτό τον τομέα την Κέιτ που φορά συχνά βαμβακερά ρούχα
Γιατί τα ρούχα της Μέγκαν Μαρκλ είναι πάντα τσαλακωμένα ενώ της Κέιτ όχι | iefimerida.gr 5



Όπως δήλωσε στην Daily Mail: «ΣΕ κάθε βασιλική δέσμευση, θέλεις να φτάνεις στον προορισμό σου δείχνοντας κομψή – κάτι πραγματικά ακατόρθωτο όταν φοράς ρούχα από υφάσματα που τσαλακώνουν εύκολα. Για το μέλλον, αυτό που πρέπει να κάνει η δούκισσα ή οι ‘άνθρωποί’ της είναι να εξοικειωθούν καλύτερα με τα υφάσματα που δεν τσαλακώνουν και να το έχουν στο μυαλό τους για την επόμενη έξοδό της. Συνήθως τα συνθετικά υφάσματα, όπως ο πολυεστέρας, το νάιλον, το ακρυλικό τσαλακώνουν πολύ εύκολα. Ακόμη και τα υφάσματα που έχουν την τάση να τσαλακώνουν (όπως τα βαμβακερά ή τα μεταξωτά) είναι πιο ανθεκτικά όταν συνδυάζονται με άλλα υφάσματα».

Ο Χένσαλ συνιστά διάφορα υφάσματα, τα οποία μάλιστα λατρεύει η συνυφάδα της Μέγκαν, η Κέιτ Μίντλετον.


«Για παράδειγμα, τα πλεκτά τα οποία είναι κατασκευασμένα από μάλλινο νήμα, ενώ κάποια πλεκτά όπως τα ζέρσεϊ μπορεί να είναι φτιαγμένα από μαλλί, βαμβάκι και συνθετικές ίνες. Κατά κανόνα, τα πιο παχιά πλεκτά (και τα υφάσματα εν γένει) είναι λιγότερο ευαίσθητα στις ζάρες από ότι τα λεπτά».

Θέλοντας να προτείνει κάποια, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο πολυεστέρας δεν κάνει ζάρες. Το θέμα είναι πως είναι εκπληκτικά μαλακό και άνετο για συνθετικό ύφασμα. Κάτι ακόμη καλυερο; Είναι οικονομικά προσιτό και ανθεκτικό στις ζάρες. Αν το δείτε τσαλακωμένο όταν το βγάλετε από την βαλίτσα σας, απλώς κρεμάστε το ή βάλτε το σε ένα επίπεδο μέρος για λίγο. Οι ζάρες θα εξαφανιστούν».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ