#10yearschallenge: Η άτολμη Μαράια Κάρεϊ, δείτε τι έκανε [εικόνα] - iefimerida.gr

#10yearschallenge: Η άτολμη Μαράια Κάρεϊ, δείτε τι έκανε [εικόνα]

Η Μαράϊα Κάρεϊ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μανία του #10yearschallenge καλά κρατεί και καθημερινά όλο και περισσότεροι διάσημοι υποκύπτουν και δημοσιεύουν φωτογραφία τους 10 χρόνια πριν.

Η νέα αυτή μανία που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλει τους χρήστες να ανεβάζουν μια φωτογραφία τους από το 2009 μαζί με μία φετινή, με στόχο να δουν πόσο έχουν αλλάξει από τότε.

Παρόλο που δεν είναι γνωστό πού ξεκίνησε αυτή η τάση, πολλοί λένε ότι θα μπορούσε να έχει σχέση με την λειτουργία του Facebook «Memories», που σας θυμίζει ξεχασμένες φωτογραφίες σας.

Άλλοι υποθέτουν πως ξεκίνησε από το γεγονός ότι το 2009 ήταν το έτος που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν πραγματικά να απογειώνονται.

Διασημότητες όπως η Έλεν ΝτεΤζένερις, η Τζέσικα Μπιλ, η Τζένιφερ Γκάρνερ έχουν αναρτήσει τις δικές τους φωτογραφίες από το παρελθόν, και τώρα και η Μαράια Κάρεϊ πήρε μέρος στην μανία αυτή, αν και θέλησε να βάλει την δική της σφραγίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I don't get this 10 year challenge, time is not something I acknowledge. ?‍♀️ *Picture taken at some point prior to today

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις 16 Ιαν, 2019 στις 1:57 μμ PST

Η τραγουδίστρια αποφάσισε λοιπόν να αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Instagram δύο ίδιες φωτογραφίες της κρατώντας στην αγκαλιά της ένα κουτάβι και φορώντας εσώρουχα και ένα φλοράλ κιμονό.

Στην λεζάντα έγραψε: «Δεν καταλαβαίνω αυτή την 10ετή πρόκληση, ο χρόνος δεν είναι κάτι που αναγνωρίζω. *Η φωτογραφία τραβήχτηκε κάποια στιγμή σήμερα».

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας λάτρεψαν το αστείο της, γράφοντας πολλά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της. «Χαχαχα, μην αλλάξεις ποτέ» σχολίασε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει «Η Βασίλισσα των επετείων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ #10yearschallenge Μαράια Κάρεϊ πρόκληση μανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ