Κατεδαφίσεις, πεζοδρομήσεις και ποδηλατόδρομοι στο Μικρολίμανο -Αυτό είναι το σχέδιο ανάπλασης - iefimerida.gr

Κατεδαφίσεις, πεζοδρομήσεις και ποδηλατόδρομοι στο Μικρολίμανο -Αυτό είναι το σχέδιο ανάπλασης

Η μακέτα για την ανάπλαση του Μικρολίμανου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μικρολίμανο αλλάζει πρόσωπο και γίνεται πιο φιλικό σε επισκέπτες και κατοίκους με το νέο σχέδιο ανάπλασης που αναμένεται να ξεκινήσει.

Κατεδάφιση παράνομων κατασκευών, για να δημιουργηθεί ελεύθερη ζώνη για πεζούς δίπλα στη θάλασσα, μετακίνηση των τραπεζοκαθισμάτων των εστιατορίων και καφέ σε άλλο σημείο του κοινόχρηστου χώρου και τη μετατροπή των οδών Ακτή Κουμουνδούρου και Ναυάρχου Βότση σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας προβλέπει μεταξύ άλλων το σχέδιο ανάπλασης του Μικρολίμανου στον Πειραιά.

Η ανάπλαση του Μικρολίμανου είναι μία από τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή. Στα σχέδια της δημοτικής αρχής Πειραιά εντάσσεται και η ανάπλαση της περιοχής από την ακτή Δηλαβέρη έως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ενιαία ζώνη με χώρους περιπάτου, πρασίνου και ποδηλατοδρόμους.

Διαβάστε στο economistas.gr αναλυτικά τι προβλέπει το σχέδιο ανάπλασης για το Μικρολίμανο, σε τι φάση είναι ο σχετικός διαγωνισμός και πότε προβλέπεται να ολοκληρωθούν τα σχετικά έργα.

Κατεδαφίσεις, πεζοδρομήσεις και ποδηλατόδρομοι στο Μικρολίμανο -Αυτό είναι το σχέδιο ανάπλασης | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ