Συνταξιούχος είδε στην αυλή του έναν αρουραίο 1,2 μέτρου! [βίντεο] - iefimerida.gr

Συνταξιούχος είδε στην αυλή του έναν αρουραίο 1,2 μέτρου! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε ένα συνταξιούχος ο οποίος βρισκόταν στο χωράφι του και ξαφνικά είδε να περνάει από μπροστά του ένας γιγάντιος -κυριολεκτικά- αρουραίος, μήκους σχεδόν 1,5 μέτρου.

Πρόκειται για τον Μπράιαν Γουάτσον ο οποίος μένει στο Κόνσετ της Μεγάλης Βρετανίας. Κάποια στιγμή του τηλεφώνησε ο φίλος της εγγονής του και του είπε πως την ώρα που κούρευε το γκαζόν είδε ένα... τέρας. Ο συνταξιούχος πήγε στο χωράφι του και είδε πραγματικά έναν τεράστιο αρουραίο μήκους 1,2 μέτρων (από την μύτη μέχρι την ουρά).

«Τον άκουσα να τσιρίζει ότι είχε δει έναν τεράστιο ποντικό. Άρπαξα ένα κομμάτι ξύλο και πήγα τρέχοντας στο σημείο. Ευτυχώς δεν ήταν πολύ γρήγορος και κατάφερα να το σκοτώσω. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο αρουραίο στη ζωή μου» είπε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ