Viral: Ο Μπιλ Γκέιτς περιμένει στην ουρά σε καντίνα για να παραγγείλει μπέργκερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Viral: Ο Μπιλ Γκέιτς περιμένει στην ουρά σε καντίνα για να παραγγείλει μπέργκερ [εικόνες]

Μπιλ Γκέιτς/ Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν έχει περιουσία 95,6 δισεκατομμύρια, ο Μπιλ Γκέιτς δεν είχε κανένα πρόβλημα να περιμένει υπομονετικά στην ουρά μίας καντίνας μέχρι να παραλάβει το μπέργκερ του.

Κι όμως ο ιδρυτής της Microsoft εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο να περιμένει στην ουρά της καντίνας Dick's Drive-In στο Σιάτλ για να παραγγείλει ένα μπέργκερ.

Φορώντας casual ρούχα και περιμένοντας στην ουρά μέσα στο κρύο σαν ένας «κοινός θνητός», ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να ήθελε έτσι να περάσει απαρατήρητος, αλλά δεν τα κατάφερε.

Viral: Ο Μπιλ Γκέιτς περιμένει στην ουρά σε καντίνα για να παραγγείλει μπέργκερ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κι αυτό γιατί πολλοί που περνούσαν από το σημείο, κατάλαβαν πως είναι ο ιδρυτής της Microsoft και έσπευσαν να τον φωτογραφίσουν.

Μάλιστα να σημειωθεί ότι, στο συγκεκριμένο μπεργκεράδικο, το πλήρες γεύματα με πατάτες και αναψυκτικό δεν ξεπερνά τα 10 δολάρια.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral, ενώ αυτή σχολίασε και ένας πρώην υπάλληλος του, αποθεώνοντας τον.

«Έχει σχεδόν 100 δισ., διευθύνει τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στον κόσμο αλλά στέκεται στην ουρά για να πάρει ένα μπέργκερ, πατάτες και κοκα κόλα σαν όλους εμας. Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον φιγουρατζή στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο Mike Galos στην ανάρτησή του.

Viral: Ο Μπιλ Γκέιτς περιμένει στην ουρά σε καντίνα για να παραγγείλει μπέργκερ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ