Κοινωνικό Θεατροπωλείο: «Δεν ζητάμε χρήματα για τις παραστάσεις μας» - iefimerida.gr

Κοινωνικό Θεατροπωλείο: «Δεν ζητάμε χρήματα για τις παραστάσεις μας»

Κοινωνικό Θεατροπωλείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τιμή εισιτηρίου....δεν υπάρχει! Αρκεί να φέρετε μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία ύστερα θα διατεθούν από την διεύθυνση του θεάτρου σε κοινωνικά ιδρύματα.

«Η Δίψα», μια παράσταση με έντονο ανθρώπινο χαρακτήρα και με διάθεση να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο στις δύσκολες μέρες που περνάμε., συνεχίζει με το έργο των Εβελίνας Παπούλιας και Μαίρης Καλδάρα «Δίψα», που θα παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Εβελίνας Παπούλια, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών (Πειραματική Σκηνή), από την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012.

Οι θεατές των παραστάσεων καλούνται να καταβάλουν αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά ιδρύματα. Συγκεκριμένα, το ΚΘΒΕ, για τη διάθεση των τροφίμων, θα συνεργαστεί με τους ακόλουθους Οργανισμούς και ιδρύματα: «Το Χαμόγελο του παιδιού», «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», Παπάφειο Ίδρυμα & Ξενώνας Προστασίας Αγάμων Μητέρων «Το Σπίτι της Μαρίας».

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής στο σημείωμα της παράστασης μας εξηγεί την απόφασή τους αυτή: «Δεν ζητάμε χρήματα για τις παραστάσεις μας. Ζητάμε από τους θεατές μας τρόφιμα μακράς διαρκείας για να τα προσφέρουμε σε Κέντρα Φιλοξενίας συνανθρώπων μας. Στη βία των επαγγελματιών του κέρδους ας αντιτάξουμε την εφημερία μας, τη διαθεσιμότητα και την παρηγορία. Είθε ο άνθρωπος κάποια στιγμή να ξαναμπεί στο κέντρο της σκέψης μας και η αλληλεγγύη να μπαλώσει τον κοινωνικό ιστό που δείχνει να κουρελιάζεται όπως το ηθικό και η ψυχική δύναμη των πολλών.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ