ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Πασχαλάκης μέχρι το 2022 - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Πασχαλάκης μέχρι το 2022

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πασχαλάκης... 2022 στον ΠΑΟΚ!

Την ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ανακοίνωσε και επίσημα ο Γιώργος Σαββίδης, αποκαλύπτοντας πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια τους για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022. Το συμβόλαιο του Πασχαλάκη ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριου του 2019 και από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχαν κάνει σαφές πως επιθυμούν να τον «δέσουν» για τα επόμενα χρόνια αλλά και παράλληλα να τον «ανταμείψουν» για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί μέσα από τους νέους οικονομικούς όρους που τέθηκαν. Και έτσι έγινε.

Ο Έλληνας γκολκίπερ έχει δεχτεί μόλις έξι γκολ σε 15 ματς πρωταθλήματος. Είχε κατά το κοινώς λεγόμενο κατεβάσει τα ρολά και με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, είχε σταματήσει την ΑΕΚ στις καλές της στιγμές στην Τούμπα και εντυπωσιάζει σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Συνολικά, έχει 46 αποκρούσεις στη σεζόν,

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία από το Instagram του Γιώργου Σαββίδη:

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Πασχαλάκης μέχρι το 2022 | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ