Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Αντιεξουσιαστές καλούν σε αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια την Κυριακή - iefimerida.gr

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Αντιεξουσιαστές καλούν σε αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια την Κυριακή

Η αντιφασιστική πορεία κατά το προηγούμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα / Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουντώνει, εντός Βουλής αλλά και στην κοινωνία, η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών και το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, 20 Ιανουαρίου, στο Σύνταγμα.

Τις τελευταίες ώρες έχει σημάνει «συναγερμός» στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ καθώς έγινε γνωστό ότι αντιεξουσιαστές και ομάδες αριστεριστών καλούν, την Κυριακή, σε αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια.

Το κάλεσμα όπως έχει αναρτηθεί στο kinimatorama / Φωτογραφία: kinimatorama.net

«Καμμία συμμετοχή, Καμμία ανοχή στα εθνικιστικά συλλαλητήρια» αναφέρουν στο αφισάκι που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Athens indymedia και άλλες ιστοσελίδες αντιεξουσιαστικού περιεχομένου.

Οι αντιεξουσιαστές δίνουν «ραντεβού» στις 13:00, στα Προπύλαια, ενώ το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στο Σύνταγμα, έχει προγραμματιστεί για τις 14:00.

To αφισάκι - κάλεσμα για την αντισυγκέντρωση της Κυριακής / Φωτογραφία: Athens Indymedia

Υπενθυμίζεται ότι για το συλλαλητήριο της Κυριακής αναμένεται να φτάσουν λεωφορεία από την βόρεια Ελλάδα, καθώς και άλλες περιοχές της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ