Συνάντηση Καραμανλή-Σαμαρά στο μνημόσυνο για τον ιδρυτή της Ν.Δ. - iefimerida.gr

Συνάντηση Καραμανλή-Σαμαρά στο μνημόσυνο για τον ιδρυτή της Ν.Δ.

Συνάντηση Καραμανλή-Σαμαρά στο μνημόσυνο για τον ιδρυτή της Ν.Δ.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων, ο Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, συγκεντρώθηκαν, στο περιθώριο της επιμνημόσυνης δέησης που τελέστηκε στο Ιδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή του κόμματος.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής απεβίωσε στις 23 Απριλίου του 1998. Στον χώρο παρευρέθηκαν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο πρόεδρος του Ιδρύματος Καραμανλή Πέτρος Μολυβιάτης, ο βουλευτής Α' Αθηνών Προκόπης Παυλόπουλος, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., ο βουλευτής Β' Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Ανδρέας Ψυχάρης υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών και πολλοί άλλοι.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο νυν πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν φιλικές κουβέντες καθώς και έναν θερμό εναγκαλισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ