ΠΟΕΔΗΝ: Ασθενής έχασε τη ζωή του στη Ζάκυνθο περιμένοντας να μεταφερθεί στη ΜΕΘ - iefimerida.gr

ΠΟΕΔΗΝ: Ασθενής έχασε τη ζωή του στη Ζάκυνθο περιμένοντας να μεταφερθεί στη ΜΕΘ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, πέθανε και τρίτος ασθενής που περίμενε σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ 15 ημέρες.

Πρόκειται για μία 67χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, τονίζει ότι είναι επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας των 150 κλινών ΜΕΘ που είναι εξοπλισμένες και δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στα δημόσιο νοσοκομεία της χώρας, κατήγγγειλε ότι δύο ασθενείς που είχαν εισαχθεί στις αρχές του μήνα στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου με εγκεφαλικό και ήταν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, έφυγαν τελικά από τη ζωή.

Ο ένας ασθενής βρισκόταν στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ για επτά ημέρες, από τις 3 ως τις 10 Ιανουαρίου 2019, οπότε και κατέληξε στο νοσοκομείο της Πάτρας όπου τελικά διακομίστηκε. Ο άλλος ασθενής κατέληξε στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ζακύνθου


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ