Ο Γάλλος «γερόλυκος» έρχεται για συναυλίες στην Αθήνα - iefimerida.gr

Ο Γάλλος «γερόλυκος» έρχεται για συναυλίες στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας πραγματικός θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ένας από του σημαντικότερους ερμηνευτές του γαλλικούς τραγουδιού, ο Κριστόφ, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Για να μάθει στους καινούργιους και να θυμίσει στους παλιότερους, για να τραγουδήσει το «Oh! Μon amour» σε όσους θυμούνται την πρώτη φορά που το άκουσαν σε κάποιο πάρτι της Α΄ Γυμνασίου και κοίταξαν με νόημα στην άλλη άκρη του σαλονιού.

Ο διάσημος καλλιτέχνης και «Πρέσβης Καλής Θελήσεως » του Ιδρύματος Δράσης κατά του καρκίνου του μαστού, θα δώσει δύο συναυλίες, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αποκλειστικά για σκοπούς του Ιδρύματος.

Όσοι παρακολουθήσουν τις συναυλίες, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν νέα τραγούδια του καλλιτέχνη αλλά και να ταξιδέψουν στο παρελθόν με μεγάλες και αξέχαστες επιτυχίες του όπως Aline, Oh mon amour, Les marionettes, Les mots bleu και πολλά άλλα.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ευόδωση των σκοπών του Ιδρύματος Δράσης κατά του καρκίνου του μαστού.

Ο καλλιτέχνης σε συνέντευξή του στο Βήμα δηλώνει πως ανυπομονεί να επισκεφτεί την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά λέει: «Από 20 χρόνων έχω συνεχώς στο μυαλό μου την Ελλάδα, επειδή ξέρω ότι το ελληνικό κοινό με αγάπησε πολύ. Εκανα, μάλιστα, πολλή παρέα με τον Ντέμη Ρούσσο που έμενε απέναντι από το σπίτι μου στο Σεν Ζερμέν ντε Πρε. Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή μαζί του και με τους Aphrodite's Child, όταν έπαιζαν στο κλαμπ της Βαλμπόν στη Νότια Γαλλία. Τον αγαπούσα πολύ, όπως αγαπούσα και τον Βαγγέλη Παπαθανασίου. Σήμερα επιτέλους η επιθυμία μου γίνεται πραγματικότητα. Και έπειτα, πάντα ήθελα να κάνω ιστιοπλοΐα στα ελληνικά νησιά. Εφέτος θα γίνει και αυτό...».

Οι δυο συναυλίες του Κριστόφ θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 2 & και την Πέμπτη 3 Μαἵου 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ