Το μοντέλο που έχασε και τα δύο πόδια από τοξικό σοκ στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στην επέτειο του ακρωτηριασμού της [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μοντέλο που έχασε και τα δύο πόδια από τοξικό σοκ στέλνει ένα δυνατό μήνυμα στην επέτειο του ακρωτηριασμού της [εικόνες]

Η Lauren Wasser /Φωτογραφία: Instagram/theimpossiblemuse
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Lauren Wasser συγκλόνισε την υφήλιο όταν πριν από 6 χρόνια έχασε το ένα πόδι της από σύνδρομο τοξικού σοκ.

Το μοντέλο και ακτιβίστρια έχασε το δεξί της πόδι και παραλίγο την ζωή της όταν έπαθε τοξικό σοκ, μια σπάνια επιπλοκή βακτηριακής μόλυνσης που συνδέεται με την χρήση του ταμπόν.

Αν και πάλεψε να σώσει το άλλο της πόδι, αναγκάστηκε να το ακρωτηριάσει κι αυτό πριν ένα χρόνο.

Στην «επέτειο» του δεύτερου ακρωτηριασμού της, η κοπέλα αποφάσισε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα δυνατό και εμπνευσμένο μήνυμα.

«Ένα ταμπόν παραλίγο να με σκοτώσει. Χρησιμοποιούσα το προϊόν όπως έπρεπε. Γλύτωσα με 1% πιθανότητα να επιβιώσω. Το να επιβιώσω ήταν το εύκολο κομμάτι, από το να ξυπνήσω στον εφιάλτη που ήταν μπροστά», γράφει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρο το συγκλονιστικό μήνυμα του μοντέλου που έχασε και τα δύο πόδια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τοξικό σοκ μοντέλο ακρωτηριασμός πόδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ