Το πιο εκνευριστικό ξυπνητήρι στον πλανήτη - iefimerida.gr

Το πιο εκνευριστικό ξυπνητήρι στον πλανήτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει κουμπί snooze, δεν σταματάει αν το βγάλεις από την πρίζα και δεν μπορείς να το κάνεις reset. Και αυτό είναι μόνο η αρχή των προβλημάτων που δημιουργεί στους υπναράδες το μοντέλο Ramos.

Είναι αδύνατον να αγνοήσετε το Ramos. Όπως είναι και αδύνατον να το νικήσετε για να κερδίσετε μερικά λεπτά ή ώρες ύπνου παραπάνω.

Γιατί οι κατασκευαστές του Ramos έχουν σκεφτεί τα πάντα. Ξεκινώντας από το κουμπί snooze, που δεν υπάρχει και το lockdown mode που απαγορεύει στο χρήστη να το κάνει reset καθώς πλησιάζει η ώρα που το έχει εξαρχής προγραμματίσει να χτυπήσει.

Και αν κάποιον τον πιάσουν τα νεύρα του και αποφασίσει να το τραβήξει από την πρίζα, το Ramos απλά αντλεί ενέργεια από την ενσωματωμένη μπαταρία του και συνεχίζει να «κελαηδάει»

Αλλά εδώ είναι που τα πράγματα χειροτερεύουν.

Γιατί όταν το συγκεκριμένο ξυπνητήρι ξεκινήσει να χτυπά, δεν υπάρχει κανένα κουμπί που θα το κάνει να βγάλει το σκασμό.

Ο μοναδικός τρόπος να το σταματήσει κάποιος είναι να σηκωθεί, να πάει σε ένα άλλο δωμάτιο (όπου είναι εγκαταστημένο το ειδικό keypad) και να πληκτρολογήσει τον σχετικό κωδικό.

Όπως καταλαβαίνετε, αφού θα χρειαστεί έτσι και αλλιώς να σηκωθείτε και να βάλετε τον εγκέφαλό σας να δουλέψει, το Ramos έχει ήδη κερδίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξυπνητήρι Ramos snooze reset εκνευριστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ