Χάος στη Βουλή -Πολάκης σε Οικονόμου που τσακωνόταν με Μανιό: Κόφ' το τώρα, μα την Παναγία σταμάτα επιτέλους - iefimerida.gr

Χάος στη Βουλή -Πολάκης σε Οικονόμου που τσακωνόταν με Μανιό: Κόφ' το τώρα, μα την Παναγία σταμάτα επιτέλους

Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή / Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγρια κόντρα ξέσπασε στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου και του προέδρου της επιτροπής Νίκου Μανιού.

Την ώρα που ήταν στο βήμα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης για να εισηγηθεί τον διορισμό του νέου προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Βασίλη Πλαγιανάκου και του νέου Προέδρου του Ε.Ο.Φ Γιάννη Μαλέμη ο κ. Οικονόμου αμφισβήτησε τα στοιχεία που έδωσε ο κ.Πολάκης για την κατάσταση στο χώρο της υγείας προκαλώντας την αντίδραση του κ. Μανιου αλλά και άλλων βουλευτών του ΣυΡιζΑ οι οποίοι ζητούσαν να μην διακόπτει τον υπουργό όταν μιλάει. Ο κ. Οικονόμου ανταπάντησε και η κόντρα βγήκε εκτός ορίων.

Βασίλης Οικονόμου: Δεν περνάνε εδώ αυτά, αλλού άντε από δω πέρα κουτσαβάκια μαζευτείτε, μαζευτείτε. Πρόεδρε να τους μαζέψεις.

Νικος Μανιος: Εσένα θα μαζέψουμε, μιλάς συνέχεια χωρίς να ζητάς το λόγο, είσαι ανειδίκευτος. Αν συνεχίσεις έτσι θα σε βγάλω έξω.

Βασίλης Οικονόμου: Μην μου κάνεις εσύ τον αγανακτισμένο τώρα.

Νίκος Μανιός: Όχι τσαμπουκάδες στη Βουλή δεν θα δεχθώ τσαμπουκάδες στη Βουλή.

Βασίλης Οικονόμου: Όχι σε μένα αυτά τους δικούς σου να μαζέψεις.

Νίκος Μανιός: Γιατί τι είσαι εσύ και μου λες όχι σε μένα. Αν δεν σου αρέσω να μου κάνεις πρόταση μομφής. Μιλάς συνέχεια χωρίς να παίρνεις το λόγο ενώ μιλάει ο υπουργός.

Παύλος Πολάκης: Κόφτο τώρα φτάνει μα την Παναγία σταμάτα επιτέλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ