Η Μέγκαν Μαρκλ κόπιαρε το λουκ της Νταϊάνα -Με ίδια βραδινή τουαλέτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ κόπιαρε το λουκ της Νταϊάνα -Με ίδια βραδινή τουαλέτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εκθαμβωτική εμφάνιση έκανε η Μέγκαν Μαρκλ καθώς παραβρέθηκε με τον σύζυγό της σε μια φιλανθρωπική παράσταση του Cirque De Soleil στο Royal Albert Hall του Λονδίνου την Τετάρτη.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε φιλανθρωπικό γκαλά

Οι παρατηρητικοί θαυμαστές της όμως πρόσεξαν αμέσως πως το λαμπερό φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ έμοιαζε εκπληκτικά με ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Η 37χρονη έγκυος δούκισσα επέλεξε ένα αστραφτερό, κεντημένο με παγιέτες φόρεμα Roland Mouret αξίας 3.400 λιρών, παρόμοιο με το γαλάζιο φόρεμα που είχε φορέσει η Νταϊάνα στο Burgtheater της Βιέννης το 1986 της Catherine Walker και στη συνέχεια έβαλε ξανά σε έναν φιλανθρωπικό χορό στο Osterley House το 1989 και στο Diamond Ball το 1990.

Σε μια ωδή στην μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν φόρεσε επίσης ένα από τα βραχιόλια της Νταϊάνας – ένα κομψό χρυσό, ανοιχτό βραχιόλι με δύο σκουρόχρωμες πέτρες. Η δούκισσα του Σάσεξ είχε πρωτοφορέσει αυτό το βραχιόλι κατά την διάρκεια της περιοδείας της με τον σύζυγό της στο Σίδνεϊ τον περασμένο Οκτώβριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις 16 Ιαν, 2019 στις 12:48 μμ PST

Το φόρεμα δημοπρατήθηκε (την τρίτη φορά) για 80.000 λίρες

Το φόρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνας, της αγαπημένης της σχεδιάστριας Catherine Walker είχε πουληθεί για πρώτη φορά σε δημοπρασία των Christie’s έναντι 33.500 λιρών, δύο μήνες πριν τον θάνατό της και δύο χρόνια αργότερα, ένας ιδιώτης αγοραστής το αγόρασε για 75.000 λίρες. Στη συνέχεια, πουλήθηκε για 80.000 λίρες σε πλειστηριασμό το 2016 από ένα ανώνυμο βρετανικό μουσείο.

Μιλώντας για το φόρεμα Catherine Walker της Νταϊάνα, η δημοπράτης του οίκου London Auction House, Κέρι Τέιλορ, είχε δηλώσει στην Telegraph, πως ήταν ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της πριγκίπισσας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις 16 Ιαν, 2019 στις 12:55 μμ PST

«Είναι τελείως διαφορετικό από όλα τα άλλα κομμάτια στην ντουλάπα της – το μοναδικό που είναι πλήρως καλυμμένο με πούλιες και είναι πολύ λαμπερό και πολύ σέξι» είχε πει. «Ήταν ένα από τα αγαπημένα της φορέματα επειδή το είχε φορέσει σε κινηματογραφικές πρεμιέρες και εγκαίνια φιλανθρωπικών οργανισμών».

Φωτογραφίες: AP


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ