Ο κυπριακός Τύπος για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Ο κυπριακός Τύπος για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παροχή χθες από τη Βουλή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα είναι από τα βασικά θέματα στην ειδησεογραφία των σημερινών μέσων- έντυπων και ηλεκτρονικών - του σημερινού κυπριακού τύπου.

Στα ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η διήμερη συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων διεξήχθη σε «υψηλούς τόνους και εν μέσω αλληλοκατηγοριών μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και των κομμάτων της αντιπολίτευσης», ενώ τονίζεται ότι «επόμενο ορόσημο» είναι η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία θα έλθει στο κοινοβούλιο τις επόμενες ημέρες.

Επισημαίνεται, ακόμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά από σήμερα την Ελλάδα χωρίς τη στήριξη των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου.

Στα ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος τόνισε ότι η Βουλή «έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη σταθερότητα και στην προσπάθεια ανάκτησης της διεθνούς αξιοπιστίας της χώρας».

Οι τίτλοι των εφημερίδων είναι:

«ΠΟΛΙΤΗΣ»: «Την ψήφο εμπιστοσύνης της ελληνικής Βουλής έλαβε χθες βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με μόλις 151 βουλευτές, ενώ η επόμενη μάχη είναι η επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών».

«ΑΛΗΘΕΙΑ»: «Αλέξης Τσίπρας: Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Νέο θρίλερ τώρα για την κύρωση των Πρεσπών».

«Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ»: «Χωρίς εκπλήξεις η ονομαστική ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

«Η Χαραυγή»: «Tα κατάφερε o Aλέξης Τσίπρας. Η κυβέρνηση του έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 151 βουλευτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ