Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε στην Γιουβέντους το ιταλικό Σούπερ Καπ, 1-0 την Μίλαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε στην Γιουβέντους το ιταλικό Σούπερ Καπ, 1-0 την Μίλαν [βίντεο]

Πανηγύρια στην Γιουβέντους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριστιάνο Ρονάλντο σημαίνει... τίτλοι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε απόψε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας κόντρα στην Μίλαν και χάριζεται στην Γιουβέντους τον πρώτο τίτλο στη σεζόν! Όγδοη φορά στην ιστορία της που κατακτά το Σούπερ Καπ η Γιουβέντους, η οποία πήρε και μια μίνι... ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2016!

Στα του ματς, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν εμφανώς ανώτερη και στα 90 λεπτά. Είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία, έφτιαχνε φάσεις προς τα καρέ του Ντοναρούμα αλλά δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Βέβαια, παρόλη την πίεση των Τορινέζων, η Μίλαν ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ αλλά το... δοκάρι δεν επέτρεψε στον Κουτρόνε να βάλει σε θέση οδηγού τους Μιλανέζους.

Ο Κριστιάνο, όμως, στο 61ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ την Γιουβέντους με κεφαλιά μετά από πάρε-βάλε σέντρα του Πιάνιτς και έγιρε την πλάστιγγα προς την μεριά της ομάδας του. Το γκολ αυτό δεν άφηνε περιθώρια στη Μίλαν. Ο Γκατούζο έβαλε στο ματς τον άρρωστο Ιγκουαΐν αλλά την ώρα που οι ροσονέρι έδειξαν διάθεση να πιέσουν και να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, ο Κεσί αποβλήθηκε (73΄) και έκανε πιο εύκολο το έργο της Γιουβέντους, που κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το φινάλε.

#DeportesTCS

¡Gooooooooooooooooooooool de la Juventus! Cristiano Ronaldo remata de cabeza ante el centro de Pjanic @juventusfc 1-0 @acmilan pic.twitter.com/Mph8Iugakw

#DeportesTCS ⚽️

¡SUPERCAMPEÓN DE ITALIA! ??? pic.twitter.com/pUEyUmh3cQ

??⚪️⚫️ #SuperJuve pic.twitter.com/8gOFt1GADQ

OLEEEE OLEEEE OLEEEEE #SUPERJUVE ? ? pic.twitter.com/XZo9Ia0KFq

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε στην Γιουβέντους το ιταλικό Σούπερ Καπ, 1-0 την Μίλαν [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε στην Γιουβέντους το ιταλικό Σούπερ Καπ, 1-0 την Μίλαν [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουβέντους Μίλαν Ιταλιία Σούπερ Καπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ