Γιάννης Σαββιδάκης: «Παραλίγο να πεθάνουν η γυναίκα και το παιδί μου» - iefimerida.gr

Γιάννης Σαββιδάκης: «Παραλίγο να πεθάνουν η γυναίκα και το παιδί μου»

Γιάννης Σαββιδάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του , όπου για λίγο έλειψε να χάσει την γυναίκα και το παιδί του, μίλησε ο Γιάννης Σαββιδάκης στην Espresso.

Σαν από θαύμα σώθηκε η γυναίκα του Γιάννη Σαββιδάκη, όταν λόγω κάποιων επιπλοκών στην δεύτερη εγκυμοσύνη της κινδύνευσε να χάσει το παιδί τους αλλά και την ίδια της τη ζωή. Τώρα πια το θυμούνται σαν εφιάλτη αλλά τότε οι στιγμές ήταν τραγικές και τα λεπτά κρίσιμα, «Το παιδί ουσιαστικά αυτοκτονούσε, γιατί πάταγε από μόνο του τον ομφάλιο λώρο και δεν αιματωνόταν το κορμάκι του. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Ήμασταν πολύ κοντά στο να το χάσουμε»

Ο γνωστός ερμηνευτής, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και παρακαλούσε για ένα θαύμα «Έμπαινε σε κίνδυνο και η ζωή της γυναίκας μου. Σκεφτόμουν ότι είχα άλλο ένα παιδί που με περίμενε στο σπίτι, πώς θα ήταν η επόμενη ημέρα και φυσικά το μόνο που παρακαλούσα ήταν να σωθούν το μωράκι και η σύζυγός μου»

Ευτυχώς όμως η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, αφού μητέρα και μωρό διέφυγαν τον κίνδυνο και μετά την γέννηση του γιου του ο γνωστός ερμηνευτής ξέσπασε. Χαρακτηριστικά δήλωσε «Σώθηκε, γιατί αυτό συνέβη μέσα στο μαιευτήριο. Αν ήμασταν στα προηγούμενα φανάρια και δεν είχαμε φτάσει εκεί, θα είχαμε χάσει το παιδί. Αν είχαμε καθυστερήσει δύο λεπτά, θα έφευγε. Αν δεν ήμασταν μέσα στον θάλαμο των ωδίνων, με το χειρουργείο να είναι στα τριάντα βήματα, θα είχε τελειώσει»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ