Πήρε τον Μάνο ο ΠΑΣ Γιάννινα -Ως δανεικό από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Πήρε τον Μάνο ο ΠΑΣ Γιάννινα -Ως δανεικό από τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δανεισμό του Δημήτρη Μάνου από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 24χρονος επιθετικός ήταν ιδιαίτερα περιζήτητος, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οδεύει προς δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Η απόκτηση άλλωστε του Σολδάνο έφερνε ως δεδομένο ότι θα αποχωρούσε τον Γενάρη για να δοθεί κάπου και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και η ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί τελικά είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα εννιά συνολικά παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους» (συνολικά 224 λεπτά) ο Μάνος, σημείωσε δύο γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, μέσω δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τον επιθετικό Δημήτρη Μάνο.

Ο 24-χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ στη Football League με 27 goal και έχει αγωνιστεί εκτός από τον Ολυμπιακό, με τις ομάδες του ΟΦΗ, της Βέροιας και του Εργοτέλη.

Το βράδυ θα είναι στην πόλη μας και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ