Μισή συγνώμη ζήτησε ο μακελάρης του Οσλο, μόνο για την έκρηξη στο Οσλο - iefimerida.gr

Μισή συγνώμη ζήτησε ο μακελάρης του Οσλο, μόνο για την έκρηξη στο Οσλο

Μισή συγνώμη ζήτησε ο μακελάρης του Οσλο - Μόνο για τον ένα νεκρό στο Οσλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιλεκτικά συγνώμη ζήτησε σήμερα ο μακελάρης του Οσλο, Αντερς Μπρέιβικ, μόνο για τα θύματα που τραυματίστηκαν από τη βομβιστική επίθεση της 22ας Ιουλίου στο κέντρο του Οσλο. Αρνήθηκε, όμως, να κάνει το ίδιο και προς τους συγγενείς των νέων που σκότωσε στο νησί Ουτόγια.

Σε ότι αφορά στους νεκρούς και τους τραυματίες της βομβιστικής επίθεσης κατά την οποία σκοτώθηκαν οχτώ άνθρωποι στο κέντρο του Οσλο, ο Μπρέιβικ ζήτησε συγνώμη αφού, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν ήσαν νόμιμοι στόχοι». «Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη, αλλά και να εκφράσω τη λύπη μου γι' αυτό που τους συνέβη. Σκοπός δεν ήταν να εμπλακούν αθώοι».

Αντιθέτως, όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα Σβάιν Χόλντεν, ο Μπρέιβικ είπε ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη για το θύματα στο νησί Ουτόγια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ