Αυτός είναι ο καθηγητής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο καθηγητής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες [εικόνες]

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του 57χρονου που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων τα στοιχεία του 57χρονου εκπαιδευτικού ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών του, μέσα στο φροντιστήριο που διατηρούσε στην πόλη των Χανίων.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται για τον ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ Ελευθέριο-Αλέξανδρο του Ιωάννη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΑΣ παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25703 και 28210-25827, 25828 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αυτός είναι ο καθηγητής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτός είναι ο καθηγητής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ