Με αυτό το κόσμημα της Μαριάννας Γουλανδρή πόζαρε η κόρη του Σβαρτσενέγκερ και τρέλανε το Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

Με αυτό το κόσμημα της Μαριάννας Γουλανδρή πόζαρε η κόρη του Σβαρτσενέγκερ και τρέλανε το Instagram [εικόνα]

H Kάθριν Σβαρτσενέγκερ/ Φωτογραφία: katherineschwarzenegger/ Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H σχεδιάστρια κοσμημάτων, Mαριάννα Γουλανδρή, συνηθίζει να μοιράζεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram φωτογραφίες με δημιουργίες της, δείχνοντάς μας τον τρόπο με τον οποίο τις εντάσσει στις καθημερινές της εμφανίσεις.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία στο λογαριασμό της είναι αφιερωμένη σε μια νέα, εντυπωσιακή και δραστήρια γυναίκα, κόρη ενός πασίγνωστου προσώπου: την Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, κόρη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Η Κάθριν ποζάρει με μια δημιουργία της σχεδιάστριας και η δεύτερη φαίνεται ότι ένιωσε ενθουσιασμό που η διάσημη γυναίκα την εμπιστεύτηκε και φόρεσε κόσμημά της. Η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον ηθοποιό, Κρις Πρατ, και φωτογραφία με την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος είδαμε στο Instagram.

Δείτε την φωτογραφία της Μαριάννας Γουλανδρή, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ