Η ενυδατική της Βικτόρια Μπέκαμ κάνει 1.400 ευρώ και περιέχει το αίμα της [εικόνες]

Μπορεί να είναι διάσημοι, αγαπητοί και να αποτελούν για πολλούς πρότυπο, αλλά η αλήθεια είναι πως το έχουν παρακάνει λίγο τον τελευταίο καιρό οι Μπέκαμ με τις φωτογραφίες τους στα social media.

Χτες, λοιπόν, ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την Louis Vuitton κουβέρτα του, αξίας σχεδόν 5.000 δολαρίων με την οποία σκέπαζε τον σκύλο του και σήμερα είναι η Βικτόρια Μπέκαμ με την απίστευτη ρουτίνα ομορφιάς της.

Συγκεκριμένα, η Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της αποκαλύπτοντας πως δεν χρησιμοποιεί μία οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα, αλλά μία πανάκριβη που δεν βρίσκεις εύκολα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 9 Ιαν, 2019 στις 7:21 πμ PST

Βέβαια το παράξενο της υπόθεσης είναι πως η Βικτόρια Μπέκαμ χρησιμοποιεί μία ενυδατική που έχει φτιαχτεί από το δικό αίμα της και κοστίζει 1.350 ευρώ.

H κρέμα με τις αντιγυραντικές ιδιότητες είναι μία εφεύρεση της Αμερικανίδας ιατρού Μπάρμπαρα Σταρμ και όπως ανέφερε η Μπέκαμ αυτή η κρέμα την βοηθά να διατηρηθεί νέα και λαμπερή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 14 Νοέ, 2018 στις 11:55 πμ PST

«Ο δρ. Σταρμ πήρε το αίμα μου και δημιούργησε αυτή την κρέμα από τα δικά μου κύτταρα, η οποία είναι αντιφλεγμονώδης και αναζωογονητική», ανέφερε η Μπέκαμ.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέκαμ προκαλεί με την ρουτίνα ομορφιάς της, καθώς όπως έχει αποκαλύψει βάζει ειδικούς να φροντίζουν και το πρόσωπο της Χαρπερ παρ΄όλο που είναι μόλις 7 χρονών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 1 Ιαν, 2019 στις 6:19 πμ PST

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ