Φιλέτο στο τηγάνι, λεμονάτο | GASTRONOMIE | iefimerida.gr

Φιλέτο στο τηγάνι, λεμονάτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα γρήγορο πιάτο για όσους δεν έχουν χρόνο αλλά είναι πραγματικά καλοφαγάδες.

Υλικά

  • 750 γραμμάρια κρέας φιλέτο κομμένο λωρίδες
  • 500 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
  • 4 κουταλιές βούτυρο
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • Χυμό μισού λεμονιού
  • Αλάτι, πιπέρι, μια πρέζα μπούκοβο
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Φιλέτο στο τηγάνι, λεμονάτο | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Πλύντε καλά το σπανάκι
  • Βάλτε μια κουταλιά βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και μαγειρέψτε το σπανάκι για 2-3 λεπτά το πολύ, να μαραθεί
  • Βγάλτε το στην άκρη
  • Στο ίδιο τηγάνι βάλτε 2 κουταλιές βούτυρο και προσθέστε τις λωρίδες φιλέτου, αλάτι και πιπέρι
  • Μην το παραψήσετε -Βγάλτε το στην άκρη
  • Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε την τελευταία κουταλιά βούτυρο, το σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, το μπούκοβο, τον μαϊντανό
  • Προσθέστε στο τηγάνι το φιλέτο και το σπανάκι, αναμείξτε απαλά, γαρνίρετε με λωρίδες λεμονιού και λίγο επιπλέον μαϊντανό
  • Απολαυστικό!
Φιλέτο στο τηγάνι, λεμονάτο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή φιλέτο τηγάνι βούτυρο σπανάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ