Μπακογιάννη σε Καμμένο: Η μήνυση επανακατατίθεται, τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς - iefimerida.gr

Μπακογιάννη σε Καμμένο: Η μήνυση επανακατατίθεται, τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς

Ντόρα Μπακογιάννη και Πάνος Καμμένος /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατάθεση και νέας μήνυσης κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση προανήγγειλε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μέσω των social media.

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στο Twitter.

Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του επίσης στο Twitter, ο κ. Καμμένος δήλωσε -αναφερόμενος στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη- ότι «προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν». «Λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής συμφωνίας των Πρεσπών. ‘Εγκλημα του Κούλη φερόμενου ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλεί τον Έλληνα ΥΕΘΑ, τον Ναύαρχο, τον βάτραχο Αποστολάκη Σπαντιδάκη. Προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν», σημείωσε στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής συμφωνίας των Πρεσπών. ΕΓΚΛΗΜΑ του Κούλη φερόμενου ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλεί τον Έλληνα ΥΕΘΑ, τον Ναύαρχο, τον βάτραχο Αποστολάκη Σπαντιδάκη. Προσβάλει το Στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερτογάν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ