Αγριο τρολάρισμα στην Σερένα Γουίλιαμς για την τελευταία της εμφάνιση: «Φορά σακούλα σκουπιδιών»; [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγριο τρολάρισμα στην Σερένα Γουίλιαμς για την τελευταία της εμφάνιση: «Φορά σακούλα σκουπιδιών»; [εικόνες]

Η Σερένα Γουίλιαμς. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θριαμβευτικά ξεκίνησε τους αγώνες της για 24ο Grand Slam στο Αυστραλιανό Open του 2019, η πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Γουίλιαμς, αλλά η στολή που επέλεξε να φορέσει έγινε talk-of-the-town.

Η νέα εμφάνιση της Σερένα Γουίλιαμς στο Αυστραλιανό Open

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια νίκησε την Τατιάνα Μαρία, αλλά αυτή η νίκη της μάλλον πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τους περισσότερους να εστιάζουν στην εμφάνισή της.


Επιστρέφοντας στο Rod Laver Arena για πρώτη φορά από τότε που κέρδισε το τρόπαιο ενώ ήταν έγκυος το 2017, η διάσημη τενίστρια εφμανίστηκε την Τρίτη στο στάδιο φορώντας μια καταπράσινη στολή που αγκάλιαζε τις καμπύλες της και το περιβόητο πλέον διχτυωτό καλσόν της, μια ενδυμασία που θυμίζει το διάσημο «cat suit» το οποίο είχε απαγορευτεί από τους διοργανωτές του French Open.

Speeding through ‍♀️#AusOpen pic.twitter.com/tNl9kmFdUT

Η στολή της Σερένα στο περσινό French Open που οδήγησε σε αλλαγή των κανόνων ένδυσης στους αγώνες


Το περασμένο καλοκαίρι, ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις Μπερνάρντ Τζιουντιτσέλι έκανε μια δήλωση με την οποία υπογράμμιζε πως στο Γαλλικό Open δεν θα επιτρέπεται πλέον να φορούν οι αθλητές στενά ρούχα.

«Η στολή της Σερένα φέτος, για παράδειγμα, δεν θα είναι πλέον αποδεκτή. Πρέπει να σέβεστε το παιχνίδι και τον τόπο» είχε δηλώσει τότε ο Τζιουντιτσέλι.


Τα αφεντικά του Αυστραλιανού Open προφανώς δεν είναι τόσο αυστηρά με τον κώδικα εδνυμασίας, επιτρέποντας στην 37χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια να φορέσει την νέα της στολή.

Η επιλογή όμως της Σερένα προκάλεσε μικτές αντιδράσεις στο Twitter, με ορισμένους χρήστες να εκφράζουν ανοιχτά την απογοήτευσή τους – συγκρίνοντας την στολή της με μια «τσάντα σκουπιδιών».

«Αυστραλιανό Open, τι ανόητο σοόου από την Σερένα. Εμφανίζεται ντυμένη με μια σακούλα σκουπιδιών προκειμένου να μας εντυπωσιάσει με την νέα της στολή. Η αποκάλυψη έδειξε μια στολή που δεν είναι εντυπωσιακή. Δεν αντέχω την Σερένα» έγραψε κάποια.

@AustralianOpen what a stupid show pony Serena is. She comes out dressed in a garbage bag looking raincoat in order to try and impress us with her new outfit reveal. The reveal showed an outfit that wasn’t any more impressive than her garbage bag coat. Can’t stand Serena!


Άλλοι χρήστες του διαδικτύου βρήκαν την στολή της Γουίλιαμ πολύ αποκαλυπτική κι ακατάλληλη για ένα παιχνίδι τένις. «Τι στο διάολο είναι αυτή η στολή της Σερένα. Αυτός είναι ένας αγώνας τένις, όχι κάποια ψυχαγωγία με soft πορνό αργά τη νύχτα. Οι γυναίκες με κάνουν να γελάω. Θέλουν ποιότητα και θέλουν να γίνονται σεβαστές αλλά την ίδια ώρα φορούν όσο το δυνατόν λιγότερα και επιδεικνύουν τα σεξουαλικά τους όργανα για να τα δουν όλοι» έγραψε κάποιος.

What the hell is that outfit from Serena. This is a tennis match not some late night soft porn entertainment. Women make me laugh. They want quality and want to be respected and yet they wear little as possible and flaunt their sexual bodily organs for everyone to see. #Ausopen

I found the inspiration for Serena's outfit #AustralianOpen2019 pic.twitter.com/v9xlpNPFA0


Κάποιοι πρότειναν πως η πολλαπλή νικήτρια του Grand Slam θα πρέπει να έχει μια ομάδα που να της λέει : «Σερένα, μην το φοράς αυτό».

«Δεν υπάρχει κανείς με την Γουίλιαμς που να της λέει Σερένα μην το φοράς αυτό ; Σερένα δεν μπορείς να το φορέσεις αυτό σε ένα γήπεδο του τένις ; Σας παρακαλώ, Αυστραλιανό Open βγάλτε κάποιους κανόνες ένδσης, κάποια πράγματα είναι εντάξει αλλά αυτό είναι ένα παράδειγμα του τι δεν μπορείς να φορέσεις» ανέφερε ένας.

Is there nobody around with @serenawilliams who says Serena don't wear this? Serenity you can't wear this on a tennis court! @AustralianOpen please make some clothing rules some things are okay but this is a example of something you can't wear #AusOpen


«Η Σερένα έχει όλα τα χρήματα του κόσμου και δεν μπορεί ποτέ να φορέσει τα κατάλληλα ρούχα τένις. Άλλη μάι αποτυχημένη εμφάνιση» πρόσθεσε κάποιος ακόμη.

Serena has all the money in the world and can NEVER wear suitable tennis clothing. Another FAIL outfit! Add that to her unsportsmanlike behaviour at US Open gives me reason to not watch her matches. There is always another match on other channel!


Ωστόσο, κάποιοι εμπνεύστηκαν από το στυλ της Σερένα στο γήπεδο, επιμένοντας πως η παίκτρια ήταν πάντα trendy στον κόσμο του τένις.

#Serena always stirs the fashion milkshake. Here she sports a stunning green bodysuits with interesting mesh stockings.


«Η Σερένα πάντα ανακατεύει την μόδα. Εδώ φορά ένα εκπληκτικό πράσινο κορμάκι με ενδιαφέρουσες ρίγες» τόνισε κάποιος χρήστης του διαδικτύου. «Θα ήθελα απλά να πως πως η Σερένα είναι υπέροχη και τα πάντα στην στολή της είναι σωστά» τόνισε μια άλλη.

Just here to say that Serena looks gorgeous and everything about her outfit is RIGHT pic.twitter.com/WyYxambtU1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ