Το Πρωινό αντεπιτίθεται στην Σπυροπούλου για τον Alpha: «Είναι αχάριστη!» [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Πρωινό αντεπιτίθεται στην Σπυροπούλου για τον Alpha: «Είναι αχάριστη!» [βίντεο]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Μουτσινά, «Βερβερίτσα», έπαιξαν στο «Πρωινό» και τα σχόλια πήραν «φωτιά».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε στις φήμες για τη σχέση της με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ άφησε και τις αιχμές της για τον πρώην τηλεοπτικό της σπίτι, τον Alpha.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι βρήκα ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο είναι πάρα πολύ φιλικό προς εμένα, γι’ αυτό κι ενδεχομένως ο κόσμος έχει δει τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Πολλές φορές όταν είσαι σε ένα τοξικό μέρος, δύσκολα βγαίνει αυτό», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το πάνελ του Πρωινού άστραψε και βρόντηξε, κατηγορώντας την παρουσιάστρια για αχαριστία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλοι ξέρουν τι έγινε στο κανάλι της Κάντζας.

«Αν έχει παράπονο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Alpha, θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Θα πρέπει να μη μιλάει καθόλου και να λέει ευχαριστώ για τις καλές στιγμές, είναι αχαριστία να το κάνει αυτό η Κωνσταντίνα!», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είναι αγένεια να γυρίζει να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ο Alpha της άνοιξε την πόρτα και της έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει την όποια καριέρα, να μιλά για τοξικό περιβάλλον, γνωρίζοντας όλοι μας τι ακριβώς έχει συμβεί. Πόσα σχήματα άλλαξαν για να φταίνε όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από δίπλα της; Ξέρουμε πολύ καλά όλοι πια…», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρωινό Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ