«Η Μπρούνι μοιάζει με σκίουρο από το πολύ μπότοξ», λέει Αμερικάνος δερματολόγος - iefimerida.gr

«Η Μπρούνι μοιάζει με σκίουρο από το πολύ μπότοξ», λέει Αμερικάνος δερματολόγος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τραγική εμφάνιση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας στο εκλογικό κέντρο του 16ου διαμερίσματος στο Παρίσι, όπου ψήφισε προκειμένου να ενισχύει τον Νικολά Σαρκοζί, σόκαρε τον πλανήτη. Το 44χρονο πρώην σουπερ-μόντελ δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό, εντυπωσιακό εαυτό της, με τους ειδικούς να μιλούν για παραμόρφωση εξαιτίας του εθισμού της στο μπότοξ.

«Η Κάρλα έχει κάνει υπερβολικά πολύ Μπότοξ. Για αυτό έχει αυτό το μονίμως έκπληκτο βλέμμα στο πρόσωπό της. Έχει αρχίσει να μοιάζει σε σκίουρο», δήλωσε για την Κάρλα Μπρούνι ο διάσημος δερματολόγος Δρ. Μπεν Μπέχναμ με έδρα το Λος Άντζελες και πελατολόγιο που περιλαμβάνει το 50% των Χολιγουντιανών Α-listers.

«Η Μπρούνι μοιάζει με σκίουρο από το πολύ μπότοξ», λέει Αμερικάνος δερματολόγος | iefimerida.gr 0

Συμπληρώνοντας πως «Πολλοί celebrities αυτές τις μέρες υποφέρουν από το ίδιο σύνδρομο. Έχουν δηλαδή φουσκωτά μάγουλα και μάτια που μοιάζουν με γάτας. Το πρόβλημα είναι πως κάνουν υπερβολικά πολύ μπότοξ προκειμένου να φαίνονται ως 25άρηδες. Κάτι που καταλήγει να φαίνεται ψεύτικο».

«Η Μπρούνι μοιάζει με σκίουρο από το πολύ μπότοξ», λέει Αμερικάνος δερματολόγος | iefimerida.gr 1

Ουσιαστικά φαίνεται να δικαιώνεται ο πλαστικός χειρούργος Δρ. Άλεξ Καρύδης που, ένα χρόνο πριν, είχε σχολιάσει πως «Η Κάρλα παρουσιάζει όλα τα συμπτώματα εθισμού στο μπότοξ».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ