Ολόκληρη η ... ηλεκτρονική μάχη Κυριάκου Μητσοτάκη – Γιώργου Συμπιλίδη - iefimerida.gr

Ολόκληρη η ... ηλεκτρονική μάχη Κυριάκου Μητσοτάκη – Γιώργου Συμπιλίδη

Ολόκληρη η ... ηλεκτρονική μάχη Κυριάκου Μητσοτάκη– Συμπιλίδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «σύρραξη» μέσω Διαδικτύου άρχισε και έκλεισε με «χτυπήματα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκτός εάν έπονται και άλλα ...επεισόδια.

Στον απόηχο της – αναγκαστικής, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα- απόσυρσης του Γιώργου Συμπιλίδη από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο Facebook για τον πολιτικό που προκάλεσε την ανατροπή της κυβέρνησης του πατέρα του, Κωσταντίνου Μητσοτάκη, το 1993: «Αν έκανε οποιοσδήποτε μια βόλτα στις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας θα καταλάβαινε ότι στη συνείδηση του απλού Νεοδημοκράτη το πολιτικό έγκλημα το οποίο διέπραξε ο κ. Συμπιλίδης προφανώς δεν έχει παραγραφεί».

Δεν άργησε η απάντηση του κ. Συμπιλίδη: «Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί απάλλαξα την παράταξη απ' τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας, ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μη ζει με τα λεφτά του ελληνικού λαού».

Το «μπαλάκι» βρέθηκε, έτσι, στο τερέν του Κυριάκου, ο οποίος ανταπάντησε – αυτή τη φορά σε δεύτερο πρόσωπο: «Καταλαβαίνω την πίκρα σου. Είκοσι χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι απ' έξω βρέθηκες».

Αντώναρος: «Δεν έδειξε ευθιξία...»

Ο κ. Συμπιλίδης, πάντως, δέχθηκε και τα πυρά «καραμανλικών», όπως ήταν ο Βαγγέλης Αντώναρος, ο οποίος τόνισε: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του εν λόγω κυρίου και καταλάβαινα ότι δεν με θέλουν σε ένα κόμμα και μάλιστα τόσο πολυσυλλεκτικό όπως είναι η Νέα Δημοκρατία, από ευθιξία θα είχα πάρει το καπέλο μου και θα είχα φύγει. Αλλά ξέρετε, η ευθιξία δεν διακρίνει όλους τους ανθρώπους».

Αξιοπρόσεκτα, πάντως, είναι τρία στοιχεία. Πρώτο: Οι βαριές εκφράσεις που ανταλλάσσουν για αυτό το - «ακανθώδες», είναι αλήθεια- ζήτημα πολιτικοί, οι οποίοι τύποις είναι ομοϊδεάτες και ανήκουν στο ίδιο κόμμα. Δεύτερο: Η αρχική κίνηση του Αντώνη Σαμαρά να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια τον κ. Συμπιλίδη, υποτιμώντας προφανώς τις αντιδράσεις που επρόκειτο να εκδηλωθούν. Τρίτο: το γεγονός ότι ορισμένα στελέχη του κόμματος άρχισαν να καταφέρονται εναντίον του κ. Συμπιλίδη, αφ' ότου αυτός βρέθηκε εκτός των γαλάζιων ψηφοδελτίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ