Η απάντηση της Samsung στην Apple - iefimerida.gr

Η απάντηση της Samsung στην Apple

Apple
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Samsung, έχει στρέψει όλη την προσοχή της προς την εκδήλωση της 3ης Μαΐου, όπου θα γίνει στο Λονδίνο. Η εταιρία πρόκειται, σε ένα μεγάλο event να αποκαλύψει τη «ναυαρχίδα» της, το νέο Galaxy SIII αλλά και τον ανταγωνιστή του iCloud της Apple.

Εδώ και αρκετό διάστημα, φημολογείται πως πως η Samsung, δουλεύει πάνω στο δικό της Cloud, και σύμφωνα με διαδικτυακές πηγές, θα αποκαλύψει στις 3 Μαΐου τον ανταγωνιστή του iCloud που θα ονομάζεται S-Cloud, τα χαρακτηριστικά του οποίου φαίνεται να έχουν ήδη διαρεύσει.

Η νέα υπηρεσία, θα είναι παρόμοια με το iCloud της Apple, αλλά χωρίς τους περιορισμούς του τύπου του περιεχομένου που θα μπορείς να ανεβάσεις στο σύννεφο. Επίσης αναμένεται να έχει από την πρώτη μέρα πρόσβαση σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσική και θα είναι διαθέσιμα σε πληθώρα συσκευών Samsung όπως φορητούς υπολογιστές, ταμπλέτες, και έξυπνα κινητά.

Ο χώρος αποθήκευσης αναμένεται να είναι "περισσότερο από 5GB", αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι δωρεάν ή με συνδρομή. Υπήρχαν ενδείξεις ότι η Samsung καθυστέρησε την παρουσίαση της υπηρεσίας μετά από προβλήματα που αντιμετώπισε στην εξεύρεση κατάλληλου συνεργάτη για την αποθήκευση των δεδομένων, αλλά φαίνετι πως η Samsung έχει συνεργαστεί με την Microsoft για την εξασφάλιση της παγκόσμιας διαθεσιμότητας του S-Cloud.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ