Απρόσεκτη πριγκίπισσα: Εχασε την πιστωτική της κάρτα και την βρήκε ένας άσχετος [εικόνα] - iefimerida.gr

Απρόσεκτη πριγκίπισσα: Εχασε την πιστωτική της κάρτα και την βρήκε ένας άσχετος [εικόνα]

Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Λουξεμβούργου. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι θα κάνατε αν βρίσκατε την πιστωτική κάρτα της πριγκίπισσας Ευγενίας ή της πριγκίπισσας Βεατρίκης;

Ο Γάλλος τηλεοπτικός παρουσιαστής Ρενό Μαρκό βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, όταν βρήκε την πιστωτική κάρτα που ανήκει στην πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Λουξεμβούργου κι αντί να ξεφαντώσει στα καταστήματα, κατέφυγε αμέσως στο Twitter για να ενημερώσει την πριγκίπισσα και να της επιστρέψει την κάρτα.

Chère Alexandra de Nassau, Princesse du Luxembourg, je n'ai pas trouvé votre soulier de verre mais votre Carte Bancaire. Je ne la ferai pas essayer à toutes les dames de Paris. Je vous laisse me contacter pour la récupérer. @CourGrandDucale pic.twitter.com/JLD7EbCAxj

Ο παρουσιαστής τουίταρε μια φωτογραφία της Visa από την Τράπεζα του Λουξεμβούργου με το όνομα «Alexandra de Nassau» τυπωμένο με ανάγλυφα γράμματα στο κάτω μέρος, έχοντας κρύψει τον αριθμό της κάρτας για λόγους ασφαλείας.

Ο Γάλλος παρουσιαστής Ρενό Μαρκό

Στο tweet έγραψε: Αγαπητή Αλεξάνδρα του Λουξεμβούργου, δεν βρήκα το γυάλινο γοβάκι σου αλλά την πιστωτική σου κάρτα. Δεν θα βάλω όλες τις γυναίκες του Παρισιού να την δοκιμάσουν. Θα σε αφήσω να επικοινωνήσεις μαζί μου για να την πάρεις πίσω» προσθέτοντας τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter της βασιλικής οικογένειας του Λουξεμβούργου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luxembourg Royals (@luxembourgroyals) στις 2 Δεκ, 2017 στις 11:15 πμ PST

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να τον επαινέσουν με κάποιο να γράφει: «πραγματικός τζέντλεμαν» και έναν άλλον να προσθέτει: «Απίστευτο».

Σύμφωνα με το Business Insider, η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα προέρχεται από μία από τις πλουσιότερες βασιλικές οικογένειες στον κόσμο, καθώς η οικογένειά της έχει αναμφίβολα μια περιουσία που ξεπερνά τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luxembourg Royals (@luxembourgroyals) στις 28 Νοέ, 2017 στις 11:46 πμ PST

Ποια είναι όμως η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα; Είναι η 27χρονη μοναδική κόρη του μεγάλου δούκα Χένρι και της μεγάλης δούκισσας Μαρίας Τερέζα και επί του παρόντος, πέμπτη σε σειρά για τον θρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ