Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Πιερ Μοσκοβισί -Θα συναντηθεί με Παυλόπουλο

Την Αθήνα θα επισκεφτεί αύριο ο Πιέρ Μοσκοβισί και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλο.

Οπως αναφέρει η πρόσκληση της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 16.45, θα συναντηθεί με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, τη Φορολογία και τα Τελωνεία, κ. Pierre Moscovici.

Επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 19.00, θα μεταβεί στο Ναυτικό Μουσείο της Ελλάδος, (Ακτή Θεμιστοκλέους-Πειραιάς) για να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση που οργανώνεται για να τιμηθεί η Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία.

Ο Επίτροπος Μοσκοβισί θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Θα συναντηθεί επίσης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (μεταξύ 14.45 και 15.30) και μετά το πέρας της συνάντησης θα ακολουθήσουν σύντομες δηλώσεις στον Τύπο.

Ακολούθως ο Επίτροπος θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη, την Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ