Τι απαντά ο επιχειρηματίας στις κατηγορίες της Ρίας Αντωνίου ότι τη βίασε - iefimerida.gr

Τι απαντά ο επιχειρηματίας στις κατηγορίες της Ρίας Αντωνίου ότι τη βίασε

Το γνωστό μοντέλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιστολή απάντησε ο σύντροφος της Ρίας Αντωνίου, στις κατηγορίες του μοντέλου ότι τη βίασε.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, αρνείται ότι όλες τις κατηγορίες και δηλώνει πως με έκπληξη πληροφορήθηκε όλα όσα του καταλογίζει η εντυπωσιακή ξανθιά.

Στην επιστολή που έστειλε στο gossiptv αναφέρει τα εξής:

«Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ