Σταμάτη και Σκορδά ντύθηκαν σαν δίδυμες, αλλά η Σάσα ήταν καλύτερη [εικόνες] - iefimerida.gr

Σταμάτη και Σκορδά ντύθηκαν σαν δίδυμες, αλλά η Σάσα ήταν καλύτερη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ίδια πρεμιέρα, του Νίκου Μουτσινά, βρέθηκαν χθες οι πρώην συνεργάτιδες Φαίη Σκορδά και Σάσα Σταμάτη.

Και φυσικά, φωτογραφήθηκαν μαζί και λίγο... ασορτί. Σαν να είχαν συνεννοηθεί για το τι θα φορέσουν, η μία στα μαύρα η άλλη στα λευκά. Και οι δύο πήγαν φορώντας κοστούμια, με τελείως διαφορετικό όμως στάιλινγκ. Σαν να διαγωνίζονταν στο My Style Rocks και να είχαν κληθεί να εμφανιστούν με κοστούμι.

Σταμάτη και Σκορδά ντύθηκαν σαν δίδυμες, αλλά η Σάσα ήταν καλύτερη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Σάσα Σταμάτη σίγουρα θα έπαιρνε την μεγαλύτερη βαθμολογία, αφού επέλεξε ένα κοστούμι με crop φαρδύ παντελόνι, το οποίο φόρεσε με sneakers και μια υπέροχη ζώνη στη μέση, πάνω από το σακάκι.

Η Φαίη Σκορδά το πήρε από την... κρεμάστρα, έτοιμο σεταρισμένο. Μαύρο, κλασικό, με στενό παντελόνι και λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά μια κορδέλα στα πλαϊνά του παντελονιού η οποία υπήρχε και στο δέσιμο του σακακιού.

Σταμάτη και Σκορδά ντύθηκαν σαν δίδυμες, αλλά η Σάσα ήταν καλύτερη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν στο θέατρο Βρετάνια, όπου έκανε επίσημη πρεμιέρα η παράσταση «Βερβερίτσα», με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού. Μια σπαρταριστή κωμωδία η οποία αναμένεται να σπάσει ταμεία.

Εκεί βρέθηκαν και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της σόουμπιζ. Ανάμεσά τους και η Ράνια Θρασκιά με την οποία φωτογραφήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Σταμάτη και Σκορδά ντύθηκαν σαν δίδυμες, αλλά η Σάσα ήταν καλύτερη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαίη Σκόρδα Σάσα Σταμάτη ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ