«Ημουν η αντιπαθητική της παρέας στους "Δύο Ξένους", με θεωρούσαν ξινή» - iefimerida.gr

«Ημουν η αντιπαθητική της παρέας στους "Δύο Ξένους", με θεωρούσαν ξινή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Δύο Ξένοι έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Και παρότι έχουν περάσει 20 χρόνια από την προβολή τους, όχι μόνο και σήμερα η σειρά προκαλεί γέλιο, αλλά ακόμη συζητιέται. Τα παρασκήνια που αποκαλύπτουν οι συντελεστές της προκαλούν γέλια και συνήθως δείχνουν την αθέατη πλευρά της σειράς που αγαπήθηκε όσο λίγες.

Μετά τον Αλέξανδρο Ρήγα που επιτέλους απάντησε ποια παρουσιάστρια παρίστανε η Μαρίνα Κουντουράτου των Δύο Ξένων, την Ελένη Μενεγάκη ή την Ρούλα Κορομηλά, τώρα ήρθε η σειρά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου να μοιραστεί ένα τιπ με όλους.

Οπως είπε, μιλώντας στο «Τι λέει;», αποκάλυψε ότι την περίοδο που έπαιζε στους Δύο Ξένους, το κοινό δεν την συμπαθούσε. «Στους Δύο Ξένους με αντιπαθούσαν, δεν ήμουν η συμπαθητική της παρέας. Νομίζω με θεωρούσαν ξινή», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Αίσθηση κάνει, όμως, η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τα πολλά μηνύματα και προτάσεις που δέχεται καθημερινά από άνδρες μικρής ηλικίας. «Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στο Instagram. Τι νομίζουν δηλαδή; Δεν φαντάζονται ότι θα τους μπλοκάρεις; Οι 25αρηδες που μου στέλνουν κάθε μέρα να βγούμε για ποτό είναι τόσοι πολλοί που αν πήγαινα με τον καθένα για φαγητό ή ποτό, δεν θα είχα ελεύθερο χρόνο καθόλου μέσα στη μέρα», λέει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ