Μαμά για τέταρτη φορά η Κιμ Καρντάσιαν - Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαμά για τέταρτη φορά η Κιμ Καρντάσιαν - Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή [βίντεο]

Η Κιμ Καρντάσιαν - Φωτογραφία Evan Agostini/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τέταρτο της παιδί περιμένει η Κιμ Καρντάσιαν, όπως ανακοίνωσε η ίδια, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η reality star, προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής What Happens Live With Andy Cohen. Αποκάλυψε επίσης, και το φύλο του μωρού, καθώς όπως είπε θα είναι αγόρι. Ωστόσο, δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πότε θα έρθει το μωρό στον κόσμο, αλλά αρκέστηκε απλά να πει ότι θα έρθει «σύντομα».

Οι αδελφές της Κόρτνει και Κλόε, οι οποίες ήταν κι αυτές καλεσμένες στην εκπομπή, σοκαρίστηκαν όταν το άκουσαν. «Λοιπόν, είναι πλέον γνωστό. Την Παραμονή των Χριστουγέννων μέθυσα και το είπα σε μερικούς. Δεν θυμάμαι σε ποιους το είπα, γιατί ποτέ δεν μεθώ».

Η Κιμ με τον 41χρονο σύζυγό της διάσημο ράπερ Κάνιε Γουέστ, έχουν ήδη τρία παιδιά. Την πεντάχρονη Νορθ και τον τρίχρονο Σαιντ. Πέρσι τον Ιανουάριο απέκτησαν άλλη μία κόρη, τη Σικάγο, μέσω παρένθετης μητέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρ' όλο που ήθελαν να κυοφορήσει η ίδια γυναίκα το νέο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το ζευγάρι προσέχει πολύ την παρένθετη μητέρα και φροντίζει να μην της λείπει τίποτα. Υπενθυμίζεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν απαγορεύεται να μείνει έγκυος ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος που είχε με τον πλακούντα, μετά τη γέννηση του γιου της Σαιντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ