Οπαδοί ζητούσαν από τους παίκτες να τους παραδώσουν τις φανέλες [βίντεο] - iefimerida.gr

Οπαδοί ζητούσαν από τους παίκτες να τους παραδώσουν τις φανέλες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φανατικοί οπαδοί της Τζένοα προκάλεσαν την 40λεπτη διακοπή του εντός έδρας αγώνα με τη Σιένα και ενώ το σκορ ήταν 0-4 στο 53', ζητώντας από τους παίκτες της ομάδας τους να βγάλουν τις φανέλες τους και να τις παραδώσουν σε αυτούς.

Η ομάδα της Γένοβας αντιμετωπίζει το φάσμα του υποβιβασμού από τη Serie A και οι οπαδοί της αφού διέκοψαν το παιχνίδι πετώντας καπνογόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ζητούσαν με συνθήματα από τους παίκτες της ομάδας να τους παραδώσουν τις φανέλες τους, καθώς ήταν ανάξιοι να της φορούν. Ο αρχηγός της Τζένοα, Μάρκο Ρόσι(φωτογραφία) συγκέντρωσε τις φανέλες των περισσότερων συμπαικτών του και μετά από διαβουλεύσεις με τους οπαδούς, τις επέστρεψε στους συμπαίκτες του, ενώ ο Τζουσέπε Σκούλι που αρνήθηκε να παραδώσει την δική του, είχε διάλογο με οπαδούς στην εξέδρα. Τελικώς ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από 40λεπτη διακοπή και η Τζένοα ηττήθηκε με 4-1, που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Αλμπέρτο Μαλεζάνι από τον πάγκο της για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, με την Τζένοα να βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ