Αυτή είναι η μοναδική κοινή φωτό του Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου -Και είναι αστεία [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η μοναδική κοινή φωτό του Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου -Και είναι αστεία [εικόνα]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τελείωσε αλλά τα πειστήρια της σχέσης αυτής είναι πραγματικά... ελάχιστα.

Εκτός του ότι και οι δύο δεν παραδέχτηκαν ποτέ τη σχέση, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι δεν θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους, όλο αυτό το διάστημα που ήταν μαζί υπήρξε μια και μόνη παπαράτσι φωτό από έξοδό τους το καλοκαίρι, καθώς προσέρχονται σε κλαμπ.

Αυτή είναι η μοναδική κοινή φωτό του Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου -Και είναι αστεία [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η μόνη κανονική φωτό που έχουν Κωνσταντίνος Αργυρός και Ηλιάνα Παπαγεωργίου διασκεδάζοντας σε κοινή παρέα, είναι μια στην οποία φαίνεται ουσιαστικά μόνο η... μύτη του μοντέλου, καθώς ο τραγουδιαστής ποζάρει για μια selfie.

Αυτή είναι η μοναδική κοινή φωτό του Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου -Και είναι αστεία [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Οπως και να έχει τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά, μέτα και τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε στη σχέση του τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μεχρι στιγμής, Αργυρός και Παπαγεωργίου ήταν μαζί από την περασμένη Ανοιξη, χώρισαν για λίγο το Σεπτέμβριο, τα ξαναβρήκαν το Νοέμβριο και έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, στις γιορτές. Εντωμεταξύ αποκαλύφθηκε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει στο ενεργητικό της ένα γάμο. Παντρεύτηκε το 2015 τον καλό της, αρχιτέκτονα από τη Λάρισα, με τον οποίο φέρονται να βρίσκονται σε διάσταση από την περασμένη Ανοιξη, χωρίς να έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ