Η Παπακώστα καταγγέλλει ότι την απειλούν: Μου στέλνουν εικόνες με λιωμένα κεφάλια γυναικών - iefimerida.gr

Η Παπακώστα καταγγέλλει ότι την απειλούν: Μου στέλνουν εικόνες με λιωμένα κεφάλια γυναικών

Η Κατερίνα Παπακώστα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταγγελίες περί απειλών προς τρία πολιτικά πρόσωπα που δεν ανήκουν στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε αυτούς που θα στηρίξουν την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών η Κατερίνα Παπακώστα, ο Κστας Ζουράρις, αλλά και ο Σπύρος Δανέλλης κατήγγειλαν πως έχουν δεχθεί απειλές.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα υποστηρίζει πως άγνωστοι έστειλαν στην υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, φακέλους και μέσα είχαν φωτογραφίες που παρουσίαζαν λιωμένα κεφάλια γυναικών. Μάλιστα τις εικόνες φρίκης συνόδευε και επιστολή-προειδοποίηση πως θα της συμβεί το ίδιο αν επιμείνει και ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Η κυρία Παπακώστα έστειλε τον φάκελο στον εισαγγελέα.

Στη δεύτερη περίπτωση ο κατ’ ανάγκη βουλευτής των ΑΝΕΛ (για μην χάσει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση ο Πάνος Καμμένος) Κώστας Ζουράρις κατήγγειλε πως και αυτός δέχθηκε απειλές. Αν και ο βουλευτής που θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, υποστήριξε πως έχει δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους και έχει καταθέσει στην Ασφάλεια για τα περιστατικά.

Τέλος και ο Σπύρος Δανέλλης, ο βουλευτής του Ποταμιού που αποφάσισε να μην ακολουθήσει την ΚΟ του κόμματος με το οποίο εκλέχθηκε και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, δίνοντας το φιλί της ζωής στην κυβέρνηση είπε πως έχει δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα.
Μάλιστα ανέφερε πως άγνωστοι τον απειλούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα οι απειλές δεν περιορίζονται στο πρόσωπό του, αλλά και τις ζωές της γυναίκας και της κόρης του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ