Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πότε γεννάει και μίλησε για το φύλο του μωρού της - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πότε γεννάει και μίλησε για το φύλο του μωρού της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πότε θα γεννήσει αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μέγκαν Μαρκλ, κάνοντας και την πρώτη αναφορά στο φύλο του μωρού της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της χθες στο Μπέρκινχεντ, μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ ρωτήθηκε από ένα κοριτσάκι με το οποίο συνομιλούσε πότε θα γεννήσει και εκείνη της απάντησε ότι είναι έξι μηνών έγκυος και ότι θα φέρει στον κόσμο το μωρό της στα τέλη Απριλίου.

Οσο για το φύλο του μωρού της, αποκάλυψε ότι δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι γιατί θέλουν να είναι έκπληξη.

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πότε γεννάει και μίλησε για το φύλο του μωρού της  | iefimerida.gr 0

Πάντως χθες η Μέγκαν Μαρκλ, παρά την φουσκωμένη της κοιλιά, έκανε μια άκρως εντυπωσιακή και μοδάτη εμφάνιση. Και φυσικά πανάκριβη. Είναι άλλωστε γνωστή η αδυναμία της στα ακριβά ρούχα και αξεσουάρ, έχοντας την πιο ακριβή ντουλάπα από όλους τους royals. Πριν μπει ακόμη στην βασιλική οικογένεια, με το που πήρε τον ρόλο στο Suits αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για να πετάξει όλα τα Zara ρούχα της για να κάνει χώρο για τα καινούργια, πανάκριβα κομμάτια της.

Χθες λοιπόν, με εξαίρεση το μοβ φόρεμά της που έκανε 107 λίρες τα υπόλοιπα κομμάτια ήταν ένα και ένα, με πιο ακριβό την τσάντα της, μια εκπληκτική ταμπά Gabriela Hearst των 1.695 λιρών και ακολούθως το κόκκινο καινούργιο παλτό της του καναδικού brand Sentaler, των 1.085 λιρών. Ενα ολόιδιο σε ταμπά χρώμα είχε φορέσει ένα χρόνο πριν στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ.

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πότε γεννάει και μίλησε για το φύλο του μωρού της  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ