O Μπάκο σφαγιάστηκε από τους πρώην συνεργούς του λίγο μετά τη μεταφορά του στον Κορυδαλλό - iefimerida.gr

O Μπάκο σφαγιάστηκε από τους πρώην συνεργούς του λίγο μετά τη μεταφορά του στον Κορυδαλλό

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφωνία για τον τρόπο που θα χειριστούν την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ή ξεκαθάρισμα για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη νύχτα;

Η δολοφονία του Μπάκο δύο ημέρες πριν αρχίσει η δίκη των φερομένων ως φυσικών αλλά και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος ήταν νομικός παραστάτης του Αριστείδη Φλώρου, έχει προκαλέσει όργιο φημών μέσα και έξω από τις φυλακές.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Μπάκο, Αλβανός και ο ίδιος και συγκατηγορούμενος του, τού κατάφερε τόσες μαχαιριές στο λαιμό, που ο θάνατος του ήταν σχεδόν ακαριαίος. Μετά τις πρώτες μαχαιριές, το θύμα κατεγράφη από τις κάμερες της Ε πτέρυγας να περπατάει λίγα μέτρα, να δέχεται και άλλα χτυπήματα και στη συνέχεια να δέχεται την βοήθεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι σαστισμένοι από τη ροή του αίματος, τον οδήγησαν μέσα από την υπόγεια σήραγγα στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τού την είχε στήσει ή διαφώνησαν εκείνη τη στιγμή;

Είναι απορίας άξιον γιατί οι δύο άνδρες τοποθετήθηκαν στην ίδια πτέρυγα. Εάν οι φυλακές γνώριζαν ότι μεταξύ τους υπάρχει «κόντρα» τότε σίγουρα πρόκειται για φάουλ, που δείχνει ότι υπάρχει έλλειμμα πληροφόρησης. Εάν γνώριζαν τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει, τότε θα έπρεπε ο Μπάκο να κρατηθεί σε άλλη φυλακή, πχ στις γυναικείες, ή στην ΓΑΔΑ. Το άλλο σενάριο θέλει τους δύο άνδρες να διαφώνησαν εκείνη τη στιγμή και η «έκρηξη» να μην άργησε καθόλου.

Φως στις συνθήκες της δολοφονίας, θα δώσουν οι κάμερες από το control room αλλά και οι υπάλληλοι που ήταν-όσο ήταν- παρόντες.

Σημειώνεται ότι ο Μπάκο μετήχθη το πρωί από τις φυλακές του Δομοκού στον Κορυδαλλό, και μετά από λίγη ώρα «σφαγιάστηκε» από τον δράστη, με την βοήθεια κάποιων κρατουμένων ακόμη, η οποίοι τώρα αναζητούνται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ