Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία αναδείτηκε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι - iefimerida.gr

Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία αναδείτηκε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι

Ρόμπιν Φαν Πέρσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Αγγλία από την Ενωση Επαγγελαμτιών Ποδοσφαιριστών της χώρας. Ο Ολλανδός επιθετικός έχει πετύχει 27 γκολ τη φετινή σεζόν στην Premier League και είναι ο ηγέτης της Άρσεναλ.

«Όταν το λένε άλλοι, είναι ξεχωριστό, αλλά είναι ακόμη πιο ξεχωριστό, όταν λένε οι αντίπαλοί σου πως είσαι ο καλύτερος. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα. Όπως για παράδειγμα τον Θίο Γουόλκοτ, που μου έχει δώσει πάνω από 12 ασίστ και το εκτιμώ πολύ», δήλωσε ο 28χρονος άσος.

Καλύτερος νέος παίκτης αναδείχτηκε ο Κάιλ Γουόκερ της Τότεναμ, ενώ η καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς είναι η εξής: Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Κάιλ Γουόκερ (Τότεναμ), Βενσάν Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι (Νιούκαστλ), Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ), Σκοτ Πάρκερ (Τότεναμ), Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Άρσεναλ), Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ