Τρέλα με το Facebook έχουν οι Ελληνες - iefimerida.gr

Τρέλα με το Facebook έχουν οι Ελληνες

Τρέλα με το Facebook έχουν οι Ελληνες /Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κολλημένοι» με το Facebook εμφανίζονται οι Έλληνες καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου είναι εγγεγραμμένοι στο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο.

Αναλυτικότερα τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώνει η Statcounter για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνει ότι η σχέση των Ελλήνων με τα κοινωνικά δίκτυα είναι σχεδόν μονοδιάστατη και, ουσιαστικά, περιορίζεται στο Facebook. Στην αντίπερα όχθη Γερμανία και Γαλλία εμφανίζουν από τα χαμηλότερα ποσοστά χρήσης του Facebook και περιορίζονται στο 60%, ενώ σε επίπεδο Ε.Ε. τρεις στους τέσσερις χρήστες του διαδικτύου έχουν λογαριασμό στο Facebook. Διαβάστε στο economistas.gr τα αναλυτικά στοιχεία για την χρήση του Facebook στην Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και ποια άλλα κοινωνικά δίκτυα επιλέγουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook Έλληνες κοινωνικό δίκτυο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ